Klanten


Mijn klanten beoordelen het coachtraject bij mij gemiddeld met een 8,7.

Wat zeggen klanten over mij?

“Patricia is snel van begrip en geeft handvatten waar ik in de praktijk erg goed mee uit de voeten kan.”

“Ik heb onze gesprekken heel prettig ervaren. Je manier van aanpak heeft me ervan weten te overtuigen dat ik nu de juiste keus heb gemaakt.”

“Op zoek naar een plaats wordt op zoek naar wie je bent. Waar is het pad daarheen? Hoe ga je om met de kloven van je bestaan? Dan is er nood aan vertrouwen, aan veiligheid, aan kundigheid. Patricia, jij stond er borg voor. Dank je,…”

“Patricia is recht door zee, weet waar ze naar toe wil en weet dit zeer goed door een trechter te stoppen met ook nog (nuttige) theoretische verbindingen. Bijzonder hoe ik mijn doelen behaald heb, binnen korte tijd, maar hier kan ik voorlopig wel mee vooruit! Patricia heeft veel kennis en past dit op een goede manier toe!”

“Patricia luistert goed naar mijn verhaal en filtert de kern eruit. Daar zoekt ze passende theorieen over, die ze dan voor mij persoonlijk maakt en toespitst op mijn specifieke situatie. Ze geeft een duidelijk overzicht, ook tussentijds waar we naartoe werken en hoever we daar al in zijn. Ze neemt iedere sessie de tijd om het onderwerp van die dag uitgebreid te behandelen en maakt zijsprongen wanneer dat gewenst is. Haar aanbod van theorieen is zeer volledig en deze kan zij goed aan mij overbrengen. In een korte tijd is er veel bereikt in een prettige sfeer. Super!”

“Kennis van zaken, wetenschappelijk onderbouwd, onderzoekende benadering”
“Intelligent, schakelt snel en eigen kijk (nieuwe invalshoeken)”
“Kan goed luisteren”
“Doet wat ze belooft”
“Mensenmens (betrokken, hart voor een ieder)”
“Eerlijk, open”
“Weet mensen in hun kracht te zetten”
“Inspirerend”

Wie zijn mijn klanten?

Mijn klanten komen uit uiteenlopende branches en hebben verschillende opleidingsniveaus.

branche                        Opleidingsniveau

Naast individuele begeleidingstrajecten, zet ik mij in voor projecten:

_________________________________________________
Amphia
oktober 2017 – heden

Voor het Amphia ziekenhuis ben ik als coach actief als prefered supplier.

_________________________________________________
FNV workshops Duurzaam inzetbaarheid en vitaliteit

oktober 2017 – heden

Voor verschillende technische bedrijven in de regio Eindhoven organiseerde de FNV een studiedag met als thema duurzaam inzetbaarheid en vitaliteit. Ik verzorgde workshops met als thema: Bewegen, slapen, gezond eten en werkdruk.

 

_________________________________________________
Leergang leiding geven aan oudere medewerkers

september 2016 – december 2016

De SKVOB verzorgt voortgezet onderwijs in 12 scholen in de regio Breda. Voor de leidinggevenden die werkzaam zijn in deze scholen verzorg ik deze leergang. Leidinggeven aan oudere medewerkers is vaak lastig. Dat geldt des te meer voor jonge leidinggevenden die doorgegroeid zijn vanaf de werkvloer naar een leidinggevende functie. Maar ook voor ervaren leidinggevenden is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de ouderen medewerkers niet vastlopen. Deze leergang geeft leidinggevende handvaten om constructief leiding te geven aan oudere medewerkers, zodat zij tot hun pensioen gemotiveerde medewerkers blijven.

_________________________________________________
Talentmanagement University Tilburg

januari 2016 – juni 2017

Tilburg University heeft elk jaar een talent-pool van 50 studenten. Voor de “outreaching” cohort 2015 – 2017 verzorg ik de (Engelstalige) Talent Management workshops en verzorg ik aanvullende persoonlijke coaching. Doel van het programma is de studenten te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

_________________________________________________
Coaching SKOzoK

mei 2015 – heden

SKOzoK is een onderwijsstichting met 30 basisscholen in Zuidoost Brabant. Ik word op regelmatige basis ingezet om medewerkers te coachen op uiteenlopende thema’s, o.a. management ontwikkeling.

_________________________________________________
Job Centre Plaza Essent
mei – augustus 2015

Job Center Plaza is het Mobiliteitscenter van Essent, waar boventallige medewerkers optimale coaching en ondersteuning krijgen bij het zoeken naar een nieuwe baan. Ik gaf dagelijks workshops op het gebied van vitaliteit, netwerken, solliciteren en personal branding. Daarnaast gaf ik individuele loopbaan begeleiding.

Contact


Dank u wel! Bericht is verzonden.
Error! De velden a.u.b. controleren.
Neem Contact Op

U kunt me altijd mailen via het contactformulier of via onderstaand mailadres. Bellen kan natuurlijk ook.

Contact
Atalanta 64, 5121MS Rijen

Coaching@patriciadewit.com
06 1223 8559