Face to face coaching


De onderdelen van een face to face coachingstraject zijn:

1. De Intake

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het doel van dit gesprek is om van beide kanten vast te stellen of het zinvol is om een coachingstraject te starten. Ook verwoorden we de coachvraag en het doel van de coaching. Aan dit gesprek zijn geen verdere verplichtingen gekoppeld en het is kosteloos.

2. Coachingsgesprekken

We zullen meestal ongeveer 6 gesprekken voeren van 2 uur. Het behoort tot de mogelijkheden om één of meerdere gesprekken wandelend te doen. Frisse lucht geeft een frisse geest. De data en locatie bepalen we in onderling overleg. Elk gesprek vindt plaats op een tijdstip dat u goed uitkomt.

3. Tussentijds overleg

Tussen de gesprekken kunt u in de praktijk aan de slag gaan met de nieuwe inzichten. Dit kan natuurlijk vragen oproepen. Ook kunt u behoefte hebben aan een klankbord. Hierover is altijd tussentijdse afstemming per mail, telefoon of Skype mogelijk.

4. Nazorg

Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen die mij hun coachvraag toevertrouwen. Dat houdt niet op aan het einde van een traject. Bovendien committeer ik me persoonlijk aan de resultaten van de coaching. Ik blijf dan ook na het traject beschikbaar om te sparren over de coachvraag.

Contact


Dank u wel! Bericht is verzonden.
Error! De velden a.u.b. controleren.
Neem Contact Op

U kunt me altijd mailen via het contactformulier of via onderstaand mailadres. Bellen kan natuurlijk ook.

Contact
Atalanta 64, 5121MS Rijen

Coaching@patriciadewit.com
06 1223 8559